Verbeelders van verandering gebruikt verbeeldingskracht om de kracht van een team naar boven te halen. Verbeelding slaat een brug naar de toekomst en geeft het onbekende een gezicht. Zij opent nieuwe deuren, verruimt de blik en creëert nieuwe kansen. Om succesvol te zijn in een wereld die steeds sneller verandert, zullen bedrijven moeten meebewegen. Anders denken, kijken en doen: hoe doe je dat?

TEAMCOACHING

Klant- en resultaatgericht samenwerken is voor veel organisaties een dagelijkse uitdaging. Wat heb je nodig om dat te doen? Wat voor team is jouw team? Welke competenties brengen jullie in en welke mis je dan nog? Hoe kunnen jullie elkaar versterken en de teamontwikkeling versnellen?

#Portfolio Implementation Team

Doe een teamscan en je weet waar jullie staan. Verbeelders van verandering begeleidt je vervolgens graag, op weg naar een proactief team waarin alle competenties tot hun recht komen. We werken aan bewustwording, laten je kennismaken met nieuw gedrag en vergroten het leervermogen van teams.

Door betere vragen te stellen, krijg je verrassende antwoorden. Wanneer je met elkaar de toekomst verbeeldt, vergroot je het draagvlak, de besluitvaardigheid en de slagkracht. Zet je makersenergie aan het werk, bijvoorbeeld in een van onze business games. #VOA Innovatie Bootcamp, #Syntrus Achmea#Haagse Hogeschool#Junis Kinderopvang