Wat zie jij voor je, als je aan de toekomst denkt? Wat inspireert jou tot verandering? Geef jouw leiderschap de ruimte, kom in beweging. Letterlijk, tijdens één van onze trails, of figuurlijk, met één van onze leiderschapsprogramma’s. Op welke ontwikkeling trakteer jij jezelf?

LEIDERSCHAP

Wat voor leider ben jij? Sterke leiders maken sterke teams. Haal jij het beste uit jezelf en uit jouw teamgenoten? Onze leiderschapsscan geeft jou een goed inzicht in jouw persoonlijke kracht, maar ook in de valkuilen en verbeterpunten. Wil je meer? Kom dan oefenen met verschillende rollen en vaardigheden waarmee je effectiever invloed uitoefent. Of laat je al wandelend coachen naar een volgende etappe in jouw leiderschap.

Succesvol meebewegen vraagt om een goede conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. De natuur kan daarin een spiegel zijn. Ben je klaar om in beweging te komen, met verhelderende inzichten en onvergetelijke ervaringen als beloning? Neem dan deel aan één van de trails van het Wilderness Leadership Transformation Programma. Verbeelders van verandering faciliteert deze trails in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership.

 

Speciaal voor (oud) deelnemers aan de FNL-trails hebben wij samen met Being Leadership een meerdaags vervolgtraject ontwikkeld: Being a natural leader. Het is bedoeld om de inzichten en vaardigheden, die je hebt opgedaan in de natuur, te verankeren in de dagelijkse praktijk. Waar sta je in jouw leiderschapsontwikkeling en hoe leg je de verbinding tussen jouw unieke ontwikkeling en die van jouw team of organisatie? Deel wat je leert en leer van wat anderen met jou delen!