Wat zie jij voor je, als je aan de toekomst denkt? Wat inspireert jou tot verandering? Geef jouw leiderschap de ruimte, kom in beweging. Letterlijk, tijdens één van onze trails, of figuurlijk, tijdens een executive coaching of één van onze leiderschapsprogramma’s. Op welke ontwikkeling trakteer jij jezelf?

LEIDERSCHAP

Wat voor leider ben jij?

Sterke leiders maken sterke teams. Haal jij het beste uit jezelf en uit jouw teamgenoten? Wat je ziet, doe je zelf. Kijk eens in de spiegel van jouw team: welk teamgedrag hou jij onbewust in stand? Wist je dat maar 3% van je gedrag dat je laat zien bewust gedrag is en dus 97% onbewust gedrag? Kan je voorstellen wat voor impact je kunt maken wanneer je je bewuste gedrag naar 6 % kunt vergroten. Wil jij dat ook graag ontwikkelen? Daarover gaat ook ons boek Wat je ziet, doe je zelf, zeven wegwijzers voor Natuurlijk Leiderschap waarin je naast heldere beschrijvingen van leiderschap ontwikkeling bijvoorbeeld ook je inspiratie kunt halen uit de ervaringsverhalen van anderen. Ontdek Natuurlijk Leiderschap, neem leiderschap over wie je van nature bent, ken je kracht en valkuilen en kies de weg van verbinding, met jezelf, met anderen en met je doelen. Nog meer de diepte in? Dat kan tijdens executive coaching bijeenkomsten. Wil je anderen begeleiden in dit gedachtegoed? Volg dan onze Impeccable Leadership (ILS) Practitioners leergang. (start nieuwe groep januari 2022). 

Natuur als spiegel

Succesvol meebewegen vraagt om een goede conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. De natuur kan daarin een spiegel zijn. Ben je klaar om in beweging te komen, met verhelderende inzichten en onvergetelijke ervaringen als beloning? Verbeelders van verandering faciliteren verschillende leiderschapstrails in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership. Ga bijvoorbeeld november 2021 met Laura en Edmond naar winters Italië. Liever met mooier weer? Dat kan ook, mei 2022 gaat Angela naar Italië. Of dichterbij huis: Erna en Edmond gaan 23-27 maart 2022 weer naar de Wadden

De natuur kun je ook het hele jaar door beleven tijdens de jaargang Natuurlijk leiderschap in het ritme van de seizoenen Laura en Edmond zijn september 2021 weer gestart met een nieuwe groep.  

Executive coaching

Welke stap zal ik zetten in mijn loopbaan? Hoe word ik wie ik ben? Ik heb het gevoel dat ik stilsta… Soms draaien vragen en gedachten in een kringetje rond. Dan is het prettig om daar letterlijk en figuurlijk uit te breken. Als executive coach begeleiden we je in het verbeelden van jouw gewenste uitkomst. Wat zou jij willen dat er gaat gebeuren? Door jouw toekomst te verbeelden en woorden te geven, sterk je jouw vermogen om daar ook daadwerkelijk te komen. Je ontwikkelt een breder perspectief en kiest jouw richting. De vorm en intensiteit van de coaching is afhankelijk van jouw behoefte. Doe bijvoorbeeld een intensieve 24-uurs of laat je al wandelend coachen naar een volgende etappe in jouw leiderschap.