Wat zie jij voor je, als je aan de toekomst denkt? Wat inspireert jou tot verandering? Geef jouw leiderschap de ruimte, kom in beweging. Letterlijk, tijdens één van onze trails, of figuurlijk, tijdens een executive coaching of één van onze leiderschapsprogramma’s. Op welke ontwikkeling trakteer jij jezelf?

LEIDERSCHAP

Wat voor leider ben jij?

Sterke leiders maken sterke teams. Haal jij het beste uit jezelf en uit jouw teamgenoten? Wat je ziet, doe je zelf. Kijk eens in de spiegel van jouw team: welk teamgedrag hou jij onbewust in stand? Wist je dat maar 3% van je gedrag dat je laat zien bewust gedrag is en dus 97% onbewust gedrag? Kan je voorstellen wat voor impact je kunt maken wanneer je je bewuste gedrag naar 6 % kunt vergroten. Wil jij dat ook graag ontwikkelen? Daarover gaat ook ons boek Wat je ziet, doe je zelf, zeven wegwijzers voor Natuurlijk Leiderschap waarin je naast heldere beschrijvingen van leiderschap ontwikkeling bijvoorbeeld ook je inspiratie kunt halen uit de ervaringsverhalen van anderen. 

Natuur als spiegel

Succesvol meebewegen vraagt om een goede conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. De natuur kan daarin een spiegel zijn. Ben je klaar om in beweging te komen, met verhelderende inzichten en onvergetelijke ervaringen als beloning? Verbeelders van verandering faciliteren verschillende leiderschapstrails in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership. Ga bijvoorbeeld mee met Laura, ze gaat 22-28 september naar Noorwegen of met Erna en Marie-Louise 15 tot 19 mei naar Spanje, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Ook kun je je inschrijven voor de jaargang Maatschappelijk Leiderschap wat we met de UVA organiseren vanaf 19 september 2024. Wil je liever eerst meer weten over Natuurlijk Leiderschap en onze wegwijzers? Lees dan ons boek Wat je ziet doe je zelf.

Executive coaching

Welke stap zal ik zetten in mijn loopbaan? Hoe word ik wie ik ben? Ik heb het gevoel dat ik stilsta… Soms draaien vragen en gedachten in een kringetje rond. Dan is het prettig om daar letterlijk en figuurlijk uit te breken. Als executive coach begeleiden we je in het verbeelden van jouw gewenste uitkomst. Wat zou jij willen dat er gaat gebeuren? Door jouw toekomst te verbeelden en woorden te geven, sterk je jouw vermogen om daar ook daadwerkelijk te komen. Je ontwikkelt een breder perspectief en kiest jouw richting. De vorm en intensiteit van de coaching is afhankelijk van jouw behoefte. Doe bijvoorbeeld een intensieve 24-uurs of laat je al wandelend coachen naar een volgende etappe in jouw leiderschap.