In samenwerking met de Foundation for Natural Leadership organiseren wij in 2024 weer een Wilderness Leadership Trail, waarbij de natuur als spiegel en als leermeester dient. In de woorden van Herman Wijffels, lid van de Advisory Board: ‘The programme of the Foundation for Natural Leadership is one of the most profound tools for transformation that I have experienced in my career.’ Meer weten? Lees ook dit prachtige artikel van Boy van Droffelaar "Wildernis ervaringen maken leiders beter"

WILDERNESS LEADERSHIP TRAIL SPANJE - WOMEN ONLY - 15 TOT 19 MEI 2024

Dennenbossen met het geluid van krakende naalden, slapen onder de sterrenhemel. Een onvergetelijke ervaring!

Ook in 2024 voert het FNL Wilderness Leadership Transformation programma ons naar de ongerepte natuur. Dit keer naar Macizo de Ayllon in Spanje op twee uur rijden vanaf Madrid. Je vindt er valleien, spectaculaire canyons en verlaten dorpjes. Er is een grote verscheidenheid aan planten en dieren waaronder roofvogels, gieren, wilde zwijnen en met veel geluk zelfs een wolf. In deze ongerepte natuur is al het nodige aanwezig: ruimte, stilte, tijd en aandacht.

In welke voetsporen ben jij getreden, welke voetstappen laat je achter je en welke nieuwe stap wil je zetten? Deze trail is bedoeld voor vrouwen in de leeftijd vanaf ca. 55 jaar die in deze fase van hun leven (opnieuw) aandacht willen geven aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en levenservaringen opnieuw willen ordenen. Hoe pluk je hier de vruchten van? Tijd om de balans op te maken door de blik naar binnen te richten en te onderzoeken welke energie er vrij wil komen voor een volgende stap. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op om te verkennen of dit programma iets voor jou is. Erna is bereikbaar op 06-43021556 en Marie Louise op 06-33317263. Of vraag hier brochure aan.

Deze trail vind plaats op 15-19 mei 2024 en wordt begeleid door Marie Louise van Mourik en Erna ter Weele. Er is plaats voor ca 8 deelnemers.