In samenwerking met de Foundation for Natural Leadership organiseren wij in 2021 weer een Wilderness Leadership Trails, waarbij de natuur als spiegel en als leermeester dient. In de woorden van Herman Wijffels, lid van de Advisory Board: ‘The programme of the Foundation for Natural Leadership is one of the most profound tools for transformation that I have experienced in my career.’ Meer weten? Lees ook dit prachtige artikel van Boy van Droffelaar "Wildernis ervaringen maken leiders beter"

WADDEN TRAIL 29 SEPTEMBER 2021

Ook in 2021 voert het FNL Wilderness Leadership Transformation programma ons naar de wildernis. Dit keer naar een stuk puur Hollandse natuur; ons eigen prachtige Waddengebied. Genieten van het geluid van de zee, de wind in je haren en een uitgestrekte horizon voor je. Alle tijd voor persoonlijke reflectie en bezinning. We vetrekken op woensdag 29 september uit Harlingen en gaan dan op verkenning met de "Vliegende Hollander". Deze trail wordt begeleid door Edmond Ofner, Jan van Twillert en Erna ter Weele. Er is plaats voor ca 9 deelnemers. 

Ben jij toe aan een volgende stap in je leiderschapsontwikkeling? Wil jij jouw potentieel krachtiger inzetten, in verbinding met jezelf en jouw omgeving? Neem dan deel aan één van de FNL trails die door Verbeelders van verandering gefaciliteerd worden. Je keert terug naar de essentie, waarin de natuur het ritme bepaalt. Je wordt je bewust van de weg die je tot nu toe hebt bewandeld en verkent nieuwe richtingen. Welke bagage neem je mee en welke ballast laat je achter? Ga met ons mee op ontdekkingsreis naar jezelf!

TRAILSEEKERS

Edmon, Jan en ik.jpg