Al wandelend op verhaal komen. Rake vragen brengen je terug tot de kern. Je creëert beweging doordat je in beweging bent. Je krijgt weer energie, omdat je energie verbrandt. Bij iedere stap die je zet, komt een volgende stap dichterbij. De natuur is een wijze raadsheer; de wind blaast jouw hoofd even leeg en vult jouw hart met een helder weten. Doorstappen maar, nog even…

EXECUTIVE COACHING

Welke stap zal ik zetten? Hoe word ik wie ik ben? Ik heb het gevoel dat ik stilsta… Soms draaien vragen en gedachten in een kringetje rond. Dan is het prettig om daar letterlijk en figuurlijk uit te breken. Bijvoorbeeld door te wandelen en te praten, werk je aan je mentale en fysieke conditie. Het landschap geeft je alle ruimte en nodigt je uit om voorbij de horizon te kijken. 

Als coach begeleiden we je bij het verbeelden van jouw gewenste uitkomst. Wat zou jij willen dat er gaat gebeuren? Door jouw toekomst te verbeelden en woorden te geven, sterk je jouw vermogen om daar ook daadwerkelijk te komen. Je ontwikkelt een breder perspectief en kiest jouw eigen richting.

Groei vraagt kracht

Ontwikkel jouw aandacht & ambacht. Versterk je capaciteiten, focus op je kracht en waar je meer van wilt, waar jouw energie op zit. Waardeer je kwetsbaarheid en maak ruimte voor reflectie, ook als er nog geen woorden voor zijn.

Wij geloven dat organisaties groeien als mensen groeien. Door gericht aandacht te schenken aan je eigen ontwikkeling ondersteun je je team of organisatie op hun beurt weer in hun groei.

Na het intakegesprek kijken we welke aanpak het beste past in jouw situatie. Bijvoorbeeld minimaal drie bijeenkomsten van 1,5 uur met tussentijdse opdrachten, een 24-uurs deep dive op een van onze favoriete locaties in de natuur of begeleiding in de eerste 100 dagen in je nieuwe rol als leidinggevende.

Ervaring krijg je net nadat je het nodig had

Leren doe je op de rand van het onbekende, reflecteer en heb compassie met jezelf en anderen. Je bent niet elke dag de beste versie van jezelf. Experimenteren brengt je verder, dat kan ook fout gaan.

Indien gewenst behoort een leiderschapsscan tot de mogelijkheden. Goede begeleiding vraagt tijd en aandacht om diepte te creëren en tot de kern te komen. Want er is altijd een vraag achter de vraag. Dan werkt het om samen uit te zoomen, de blik te verbreden naar binnen en naar buiten. Op onderzoek te gaan naar waar het echt om gaat en te luisteren naar wat 'schuurt'.

Verbeeld de gewenste uitkomst en verstevig en verrijk dat beeld. Ga aan de slag, ervaar wat werkt en wat beter kan. We lopen met je mee, stellen open vragen en geven jouw verhaal de ruimte.

Je komt met de inhoud niet verder dan het proces toelaat

Ruim barrières in je manier van werken op, ken jouw systeem van sturende overtuigingen en maak onderstroom en gewenst gedrag met anderen bespreekbaar. Verstoringen gaan voor, vertraag om later te kunnen versnellen.