Al wandelend op verhaal komen. Rake vragen brengen je terug tot de kern. Je creëert beweging doordat je in beweging bent. Je krijgt weer energie, omdat je energie verbrandt. Bij iedere stap die je zet, komt een volgende stap dichterbij. De natuur is een wijze raadsheer; de wind blaast jouw hoofd even leeg en vult jouw hart met een helder weten. Doorstappen maar, nog even…

EXECUTIVE COACHING

Welke stap zal ik zetten in mijn loopbaan? Hoe word ik wie ik ben? Ik heb het gevoel dat ik stilsta… Soms draaien vragen en gedachten in een kringetje rond. Dan is het prettig om daar letterlijk en figuurlijk uit te breken. Door te wandelen en te praten, werk je aan je mentale en fysieke conditie. Het polderlandschap geeft je alle ruimte en nodigt je uit om voorbij de horizon te kijken. 

Als coach werken wij vanuit het gedachtengoed van clean language, gericht op het verbeelden van jouw gewenste uitkomst. Wat zou jij willen dat er gaat gebeuren? Door jouw toekomst te verbeelden en woorden te geven, sterk je jouw vermogen om daar ook daadwerkelijk te komen. Je ontwikkelt een breder perspectief en kiest jouw eigen richting.

Na het intakegesprek spreken we af voor minimaal drie bijeenkomsten van 1,5 uur. Diepte heeft nu eenmaal een beetje lengte nodig. Indien gewenst behoort een leiderschapsscan tot de mogelijkheden. We lopen met je mee, stellen open vragen en geven jouw verhaal de ruimte.