Leiderschap gaat over het realiseren van doelen. Wat is daarin jouw toegevoegde waarde? Waar stuur je nog op, als jouw rol als expert niet langer volstaat, omdat jouw teamgenoten gezamenlijk meer kennis in huis hebben? Met de Natuurlijk Leiderschap Scan krijg je zicht op verschillende leiderschapsstijlen, jouw voorkeursstijl en de relatie tot (de ontwikkeling van) je team.

WAT VOOR LEIDER BEN JIJ?

Een succesvol leider beweegt mee met het team. Dat klinkt eenvoudig, maar op welk moment zet je welke interventie in? Hoe oefen je invloed uit, maar gun je anderen ook hun eigen ruimte en verantwoordelijkheid? Welk effect heeft jouw leiderschap op de resultaten van het team en welke kansen laat je nog onbenut? Doe de test en ontdek wat er nog te halen en te leren valt! 

Om leiding te geven aan je team, moet je eerst leiding geven aan jezelf. Wanneer je de verbinding kunt leggen tussen jouw persoonlijke groei en de strategische ontwikkeling en ambities van jouw team, neemt de effectiviteit van jouw leiderschap toe. Natuurlijk Leiderschap* geeft je concrete handvatten en instrumenten om de prestaties van jouw team te verbeteren.

Ervaar het zelf, bijvoorbeeld tijdens de 'incompany' Natuurlijk Leiderschap Programma's van Verbeelders van verandering. 

Wil je eerst de scan doen? Contact ons en je kunt aan de slag.

NATUURLIJK LEIDERSCHAP

kompas met bron