De Impeccable Leadership (ILS) practitioners leergang is een opleiding waarin we je opleiden om zelf als consultantfacilitator of coach met het Natuurlijk Leiderschap- en ILS-gedachtegoed te werken. De opleiding is sterk gericht op het ontwikkelen van emotioneel- en sociaal intelligent handelen op een strategisch-, tactisch- en/of operationeel niveau. Lijkt het je wat? Neem contact op voor meer informatie.

Impeccable Leadership Practitioner Leergang

In essentie leer je in deze leergang wat ervoor nodig is om anderen mee te krijgen en te inspireren in een proces van doelrealisatie. Je leert om een organisatie-, team- en individu te ondersteunen om enerzijds bepaalde ineffectieve patronen te doorbreken en anderzijds te laten groeien om zelf ook verantwoordelijkheid te nemen op zowel inhoudelijk- als relationeel niveau. Daarbij start leiderschap bij jezelf. Gedurende deze leergang staat daarom naast je professionele groei ook je persoonlijke ontwikkeling centraal.

Deze leergang start in augustus 2020 en bestaat uit 4 verschillende modules. Deze leergang is een co-creatie samen met onze partner FP&P. Wil je meer weten? Stuur een mail naar ilsleergang@fpnp.nl ,  download de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.